marți, 21 mai 2013

INGHETATA DE ULEI DE MASLINE, CU OTET BALSAMIC SI FLEUR DE SEL


Daca sunteti pasionati cat de cat de mancare, probabil ca stiti deja ca uleiul de masline este un ingredient care n-ar trebui sa lipseasca din nicio bucatarie, fiind in aceeasi masura si sanatos, si gustos, lucru mai rar intalnit (se aude, uleiule de peste? :)), asa ca n-o sa mai insist pe calitatile lui binecunoscute si o sa trec direct la treaba.

In cele ce urmeaza, o sa va prezint o reteta in care uleiul de masline are rolul de ingredient principal, nu cel de condiment secundar, ca de obicei. Este vorba de o reteta de inghetata cu ulei de masline inspirata din cartea The Perfect Scoop a lui David Lebovitz, inghetata care desi poate parea usor ciudata la prima vedere, este absolut senzationala.

duminică, 19 mai 2013

AVENTURA CULINARA CU LIPTON


Dupa cum va spuneam in postul anterior, weekendul trecut am luat Bucurestiul la pas impreuna cu o gasca faina de bloggeri si ziaristi, fiecare in tandem cu castigatorii concursurilor Lipton organizate de ei, din cadrul campaniei „Tea & the City: Aventuri urbane cu Lipton” (castigatoarea mea, Mihaela, si-a luat rolul de explorator urban foarte in serios, dupa cum puteti vedea in poza de mai jos :))
Ideea de la care am pornit, o aventura urbana menita sa ne ajute sa descoperim locuri faine din Bucuresti, a fost pusa exemplar in practica de fetele de la GolinHarris, care ne-au dus prin locuri care mai de care mai interesante.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...